Image slide
Breng sfeer in je interieur met behulp van Frans Soetens
op ongedwongen wijze kennis maken met onze collecties
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Advies en vakmanschap bij Frans Soetens
Perfect ingemeten en passend bij jouw woonwensen
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Functionele Silhouette® Shades bij Frans Soetens
Ontdek al onze mogelijkheden
Bekijk onze collectie

Silhouette® Shades in regio , drie producten in één

Met een Silhouette® Shade bij Frans Soetens in Vessem haal je een jaloezie, inbetween en gordijn in huis. Door de transparante voile aan de voor- en achterkant, kan je op elk moment van de dag het licht in huis filteren en jouw privacy vergroten.

Bij Frans Soetens vindt je een uitgebreid assortiment aan transparante én verduisterende stoffen in verschillende kleuren en dessins. Kom langs in de showroom en maak kennis met onze collectie.


Maak een afspraak voor interieuradvies

Sfeervol én stijlvol

Silhouette® Shades zijn er in diverse lamelbreedtes en leverbaar in vele kleuren en stoffen. Er bestaan zelfs stoffen met een sterk isolerende werking, waarmee jouw huis in de zomer heerlijk koel blijft. Silhouette® Shades worden bediend met één bedieningskoord, waarmee je de lamellen kan openen, sluiten en kantelen.

Met de ingenieuze constructie van draaiende stoffen lamellen die tussen twee lagen doorzichtige stof hangen krijgt je woning een subtiele luchtigheid. Je kan de sfeer eindeloos variëren door de lamellen zodanig te draaien dat je meer of minder licht door jouw kamer laat gaan. Zo creëer je prachtige lichteffecten.

"laat je inspireren in onze showroom en ontdek de collectie met zachte stijlvolle stoffen!"

Voordelen Silhouette® Shades

Silhouette® Shades hebben een aantal voordelen, zo zijn ze uitgerust met een revolutionaire bediening en geschikt voor Luxaflex® Powerview™ Motorisation. Daarnaast is er sterk gelet op veiligheid en kindvriendelijke oplossingen zoals: UltraLift™, elektrische bediening en stangbediening. Verder zijn Silhouette® Shades perfect voor alle kamers in huis. Zelfs voor vochtige ruimten is het een zeer praktische oplossing.

Tot slot hebben shades ook een zeer geluiddempende werking en zijn hiermee ideaal voor woningen met een slechte akoestiek. Heb je grote raampartijen? Overweeg dan zeker eens om Silhouette® Shades te nemen.Maak een afspraak met Frans Soetens

UV bescherming

Heb je een raam waar de zon een groot deel van de dag op staat te branden?

Silhouette® Shades beschermen je vloer en meubels tegen verkleuring. De stoffen hebben namelijk een sterk UV-filterende werking. In open stand wordt circa 80% van de UV-stralen gefilterd en in gesloten stand nagenoeg alle UV-straling, terwijl je wel het zicht naar buiten behoudt.

Meer informatie? Neem contact op met Frans Soetens in Vessem of kom gezellig langs in onze showroom. Dan praten wij je gelijk bij over de mogelijkheden.