Frans Soetens adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Frans Soetens sinds 1983

Sinds 1983 bedient Frans Soetens een al maar groeiend aantal klanten in de Kempen. Klant zijn bij ons betekent dat u kunt rekenen op de servicegarantie van Frans Soetens. Ervaar de meerwaarde van een vertrouwd bedrijf dat nog altijd op een ambachtelijke manier te werk gaat en waar de klant centraal staat!

Ons bedrijf is aangesloten bij de ‘Binnen’ formule, een keten van woninginrichters onder de vlag van Euretco. Door ons hierbij aan te sluiten kunnen we gezamenlijk afspraken maken met leveranciers en garanderen we dat ons assortiment altijd up-to-date is. We maken dus gebruik van de voordelen van een landelijke organisatie maar behouden ons persoonlijke, vertrouwde karakter.


Maak een afspraak

Onze werkwijze

Hieronder een inzicht in onze werkwijze, zodat u weet wat u kunt verwachten als u naar onze winkel in Vessem komt. Van deze werkwijze kan uiteraard worden afgeweken.

Keuze van producten

U komt langs in onze winkel in Vessem waar we u uitgebreid kunnen adviseren aan de hand van stalen en voorbeelden. Indien gewenst kunnen we ook bij u thuis komen met een selectie van stalen.

Meten

We nemen de maten op en geven advies over de mogelijkheden.

Offerte

Aan de hand van uw keuze en de opgenomen maten maken we een offerte op die we u kunnen toesturen.

Levering producten

Indien de offerte akkoord is zorgen we dat de producten zo snel mogelijk worden afgeleverd en/of vakkundig worden gelegd, gehangen of gemonteerd. De producten worden voor u op maat gemaakt. De levertijd van de meeste producten is gemiddeld 1 tot 4 weken. Hierbij zijn we ook afhankelijk van onze leveranciers.

Garantie & Service

Als er wat is dan komen wij direct langs om het op te lossen.

Styling: vindt u het moeilijk?

Vaak horen we dat mensen het heel moeilijk vinden om hun huis in te richten. Als u wel wat hulp kunt gebruiken bij het uitzoeken van uw interieur kunnen we voor u een professionele styliste inschakelen.

Op het gebied van house-styling werken we samen met Karin Ballizany, een gecertificeerde verkoopstyliste en columniste in verschillende woonbladen. Via onze winkel in Vessem kunt u een afspraak met haar maken. Een interieuradvies duurt ongeveer 2,5 uur en vindt plaats bij u thuis. Om het proces te vergemakkelijken wordt er onder andere een persoonlijk kleurenpallet samengesteld. De kosten van dit advies zijn € 195,- maar u ontvangt een waardebon ter waarde van dit bedrag. U kunt deze bon verzilveren bij een aan het interieuradvies gerelateerde aankoop. Vraag in onze winkel naar de voorwaarden.

House-Styling kan uw woonplezier vergroten doordat de verschillende elementen uit de woninginrichting (wanden, vloeren, raambekleding en meubilair) beter op elkaar afgestemd raken.


Ballizany House-styling

De grote merken van Frans Soetens

Bij Frans Soetens verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Vadain
Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Holland Haag
Artelux
Kendix
Silvana
Jasno