Over Frans Soetens

Frans Soetens in de regio Vessem is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

Frans Soetens sinds 1983

Sinds 1983 bedient Frans Soetens een al maar groeiend aantal klanten in de Kempen. Klant zijn bij ons betekent dat u kunt rekenen op de servicegarantie van Frans Soetens. Ervaar de meerwaarde van een vertrouwd bedrijf dat nog altijd op een ambachtelijke manier te werk gaat en waar de klant centraal staat!

Ons bedrijf is aangesloten bij de ‘Binnen’ formule, een keten van woninginrichters onder de vlag van Euretco. Door ons hierbij aan te sluiten kunnen we gezamenlijk afspraken maken met leveranciers en garanderen we dat ons assortiment altijd up-to-date is. We maken dus gebruik van de voordelen van een landelijke organisatie maar behouden ons persoonlijke, vertrouwde karakter.

Onze werkwijze

Hieronder een inzicht in onze werkwijze, zodat u weet wat u kunt verwachten als u naar onze winkel in Vessem komt. Van deze werkwijze kan uiteraard worden afgeweken.

Keuze van producten

U komt langs in onze winkel in Vessem waar we u uitgebreid kunnen adviseren aan de hand van stalen en voorbeelden. Indien gewenst kunnen we ook bij u thuis komen met een selectie van stalen.

Meten

We nemen de maten op en geven advies over de mogelijkheden.

Offerte

Aan de hand van uw keuze en de opgenomen maten maken we een offerte op die we u kunnen toesturen.

Levering producten

Indien de offerte akkoord is zorgen we dat de producten zo snel mogelijk worden afgeleverd en/of vakkundig worden gelegd, gehangen of gemonteerd. De producten worden voor u op maat gemaakt. De levertijd van de meeste producten is gemiddeld 1 tot 4 weken. Hierbij zijn we ook afhankelijk van onze leveranciers.

Garantie & Service

Als er wat is dan komen wij direct langs om het op te lossen.

Neem contact op met Frans Soetens

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!