Shutters kopen? Frans Soetens in de regio Vessem is expert op het gebied raamdecoratie

Shutters zijn karakteristieke luiken met lamellen die je open en dicht kunt zetten. Ze hebben een isolerende werking en filteren het licht op een mooie manier. Frans Soetens is in de regio Vessem specialist op het gebied van raamdecoratie. We komen ze graag perfect op maat bij jou plaatsen.

Image slide

Shutters bij Frans Soetens in de regio Vessem: voor elk interieur

Een aanwinst voor elk interieur: shutters. Wat jouw woonstijl ook is, van landelijk tot modern, shutters passen vrijwel in elke woonstijl.

Bij Frans Soetens in Vessem vind je een groot assortiment kleuren en modellen. In onze showroom praten we je graag bij over de laatste trends. We kunnen je alle mogelijkheden laten zien op het gebied van shutters.

Loop gerust eens binnen bij Frans Soetens.


Maak een afspraak voor interieuradvies

Voordelen van houten shutters voor je raam

Houten shutters zijn te vergelijken met louvre-luiken. Door de duurzaamheid, de isolerende waarde en het gemak in onderhoud, zijn shutters de perfecte raambekleding.

Het licht wordt dankzij de houten shutters op een mooie manier gefilterd en door de standen van de lamellen kun je op elk gewenst tijdstip de hoeveelheid licht variëren.

Een bedieningslat zorgt voor een snelle en gemakkelijke handeling.


Laat je inspireren

Shutters naar jouw wens gemaakt bij Frans Soetens in Vessem

In onze showroom kun je de verschillende mogelijkheden die je in shutters kunt verkrijgen bekijken. Door de vele mogelijkheden, lamelbreedtes en kleuren, kun je deze shutters helemaal naar jouw stijl, inrichting en wens samenstellen.

Laat je bij Frans Soetens verbazen over de diversiteit op het gebied van shutters.

Kom voor meer informatie eens langs bij Frans Soetens in Vessem. Onze uitgebreide collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe kleuren en dessins.


Maak een afspraak met Frans Soetens