Slapen: Bij Frans Soetens zorgen wij ervoor dat U s'morgens uitgerust wakker wordt

Een mens brengt gemiddeld een derde van zijn/haar leven in bed door. Bij ons krijgt U persoonlijk advies en de service van een dorpswinkel.

Frans Soetens heeft een uitgebreide keuze aan boxsprings

Een boxspring is een bed dat geen gebruik maakt van een latten- of spiraal bodem. Het matras wordt direct op de boxspring geplaatst en zodoende egaal ondersteund. Doordat het bed volledig gestoffeerd is, heeft het een stijlvolle en warme uitstraling. Het hoofd- en voeteind kunnen bijpassend gestoffeerd, of in hout uitgevoerd worden.

Kom eens langs in onze winkel in Vessem om eens proef te liggen en voor uitgebreid persoonlijk advies.

Ook voor Ledikanten kunt U terecht bij Frans Soetens

Een voordeel van een ledikant is dat u er een losse bodem bij kunt uitkiezen. Deze bodems kunnen we leveren in verschillende soorten en hardheden, eventueel ook elektrisch verstelbaar. Bij vrijwel alle ledikanten in ons assortiment kunt u bijpassende nachtkastjes en linnenkasten uitkiezen. De laatste jaren is de ‘twijfelaar’ steeds populairder geworden. Dit is een ledikant van 1.20 meter breed als eenpersoons bed.

Ruime keuze aan matrassen

De twee belangrijkste functies van een matras zijn ondersteuning en vochtregulatie. Het materiaal waaruit het matras vervaardigd is, bepaalt in grote maten de eigenschappen op deze gebieden. Verschillende matras types zijn: polyether, koudschuim, latex, binnenvering en pocketvering. De twee laatst genoemde soorten bezitten de beste vochtregulerende eigenschappen waarbij pocketvering ook het beste ligcomfort biedt. Voor extra comfort kunt u uw matras voorzien van een topper. Dat is een extra laag gevuld met paardenhaar, latex of synthetisch materiaal die bovenop het matras gelegd kan worden.

Ook voor bedtextiel en kussens kunt U terecht bij Frans Soetens

Voor een goede nachtrust is een goed kussen minstens zo belangrijk als het bed zelf. Ook het dekbed en linnengoed dragen hieraan bij. Van een aantal kussens hebben wij testexemplaren die u een aantal nachten kunt uitproberen.

Kom ook eens in onze winkel in Vessem kijken naar onze ruime keuze aan dekbedovertrekken.