Tips voor het beste dekbed krijg je bij Frans Soetens

Een heerlijk dekbed kopen in de regio Vessem

Zweet je veel tijdens je slaap? Heb je een allergie? En lig je liever onder iets zwaars of iets lichts? Al deze vragen bepalen mede de keuze voor een nieuw dekbed. Frans Soetens in Vessem helpt je graag op weg bij deze keuze. De ervaring op het gebied van slapen speelt hierbij een grote rol.

Voor de beste keuze voor een nieuw dekbed ga je naar Frans Soetens

We slapen tegenwoordig allemaal onder een dekbed. De tijd van het trekken aan lakens en dekens ligt definitief achter ons.

Een dekbed slaapt comfortabel, doordat het licht is in gewicht. Een dekbed maakt van het dagelijks opmaken van het bed een peulenschil. Even opschudden, rechtleggen, gladstrijken en klaar.

Ook het onderhoud van een dekbed is niet ingewikkeld. Je kunt een dekbed naar de stomerij brengen, maar de nieuwe generatie wasmachines en drogers hebben vaak een speciaal programma voor dekbedden.

Welke type dekbed kies je?

Het standaard dekbed is een enkel dekbed dat je het gehele jaar door gebruikt. Eigenlijk is het een lente- en herfstdekbed, want in de zomer kan dit dekbed wat aan de warme kant zijn en in de winter wat fris.

Met een vierseizoenendekbed heb je dat probleem niet. Het bestaat uit een dun zomerdekbed en een standaard dekbed. Door het zomerdekbed aan het standaarddekbed toe te voegen, heb je een lekker warm winterdekbed.

Meer weten? Frans Soetens helpt je graag verder.

Welke vulling kies je voor je dekbed?

Dekbedden worden met verschillende materialen gevuld en al die materialen hebben zo hun typische eigenschappen. Over het algemeen onderscheiden we vier verschillende vullingen:

  • Microvezel: de enige niet-natuurlijke vulling, licht en goed isolerend
  • Katoen: goed ventilerend, anti-allergisch en gemakkelijk wasbaar
  • Dons: de lichtste van de natuurlijke materialen, goed isolerend en regulerend
  • Wol: natuurlijk isolerend, vochtregulerend, geeft een geborgen gevoel.

Het is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren voor welke vulling je kiest. Als je het snel warm hebt, ben je het beste af met een katoenen dekbed.

Maar ben je een echte koukleum, dan is een wollen dekbed het meest geschikt.

De prettigste dekbedden van de regio Vessem vind je bij Frans Soetens

Een fijn dekbed is een zegen voor je nachtrust. Bij Frans Soetens hebben we alle typen dekbedden met verschillende vullingen in de meest gangbare maten.

Je vindt bij ons gegarandeerd het dekbed waaronder je het lekkerste slaapt. Onze adviseurs vertellen graag over de verschillende materialen, warmteklassen en andere aspecten van dekbedden, zoals de tijk en het onderhoud. Een comfortabele nachtrust is waar het ons uiteindelijk om gaat. En een goed dekbed is daarbij essentieel.

Wil je meer weten over dekbedden en het assortiment van Frans Soetens in Vessem? Neem dan contact met ons op.

De grote merken van Frans Soetens

Bij Frans Soetens verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook

Vanaf 28 april is onze showroom weer geopend, lees hier alles over onze maatregelen.